2011 m. sausio 6 d., ketvirtadienis

MAISTAS

Maistas yra tai, kas visada žavi mane. Dėčiau lygybės ženklą tarp malonumo stebint Tomo Fordo kolekcijos pristatymą ir Jamie Oliverio laidą. Taigi, kad „blogas“ taptų įvairesnis, nusprendžiau pasidalinti, tuo kas mano gyvenime užima svarbią vietą - tai pyragai, sausainiai - MAISTAS. Manau, šiuo metu maisto gaminimas yra lygiai tokia pat mada kaip ir rūbai ar aksesuarai. Tai siūlau kartu patirt tą gaminimo malonumą!

Angelų sausainiai
Reikės:

  • 1,5 puodelio lydyto sviesto
  • 3puodelių cukraus pudros
  • druskos
  • vanilinio cukraus
  • 2 puodelių miltų
  • 2 puodelių kepintų, smulkintų riešutų
Ruošimas : 
Sviestą sumaišyti su cukraus pudra, įberti druską ir vanilinį cukrų. suberti riešutus ir miltus. Gautą tešlą iškočioti į 0,5 cm storio padą.Išpjauti , ar naudojantis formele,  padaryti sausainiukus. Kepti 150 laipsnių temperatūroje, kol gražiai parus. Jei jus tikrai globoja angelai skanausite saldžius, traškius, nuostabaus skonio sausainius.

Ikiukas sėkmytės, Gabi. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą