2011 m. rugpjūčio 8 d., pirmadienis

Wasted. NOT

Labas, kaip sekasi? Kaip vasara? Kaip rugpjūtis? Niekam nekilo mintis, kad vasara jau beveik prašvaistyta? Man trumpam kirbtelėjo tokia mintelė, tačiau iškart radau daugybę argumentų, kaip apginti savo time management skills šią vasarą.
1. Perskaičiau daug žurnalų. Žinant mano obsession šitiems leidiniams... Ech... Pasiilgsiu rudenį to laiko, kai gaudydama saulę pliaže rankose laikai žurnalą ir jų didelės krūvos nesusikaupia šalia lovos. ( Aišku, šis argumentas ne iš stipriųjų atrodo jums, bet žurnalų mėgėjai supras (; )
2. Apsilankiau ten kur labiausiai norėjau šią vasarą. Ne, tai ne Italija... Tai U19 vaikinų pasaulio čempionatas. Valančiūnas, Redikas, Pukis....  Akimirka, kai jie įžengia į aikštelę.. Geriau už pirmą bučinį ar ką... Aha. Šitą irgi supras tik tie, kuriems rėkimas krepšinio varžybose svarbiau už daugybę kitų dalykėlių.
3. Su pačia fainiausia kompanija mes įgyvendinam patį nerealiausią projektą. Mokymai, susirinkimai, neribotos vandens atsargos ir reiklūs Irmanto pranešimai facebook'e - laikinu. Šis argumentas gal irgi ne daugumai suprantamas, bet „Versli karta“ dar parodys, ką gali...
4. Turiu 15 Lt. !!! į Italijos fondą! Iš tikro tai tie pinigai, neskaitant tų, kurie jau išleisti žurnalams ar maistui, uždirbti leidžiant laiką savo kiemo plantacijose. Šparaginės pupelės... Malonu, kad jūs jau parduotos. Tikiuosi, kad mano verslumas išaugins šį kol kas mažą fondą iki neaprėpiamų aukso kasyklų... Tikiuosi... Na, šis argumentas, pakankamai suprantamas visiems tiems, kurie dėl savo svajonių ar dėl skanesnio kąsnio, ar puošnesnės suknelės renkasi darbą, o ne pogulį..
5. Kulinariniai atradimai. Vasara jėga, nes įkvėpimui gaminti - daug daugiau laisvės atskristi! Į nuorodų sąrašą įtrauktos dešimtys blog'ų, kuriuose gausybė receptų... Kreminė cukinijų sriuba, šokoladiniai sausainiai, spagečiai su pomidorais.... Daug ką dar reikia išbandyti, paragauti, pavaišinti.. Ne veltui ir investicijos į kulinarinius atradimus padidėjo : keksiukų skardelė, naujos sausainių formelės. Dar šią vasarą reiktų įsigyti ir kokią tai kulinarinę knygą, bo žurnalų jau nebe užtenka.
6. Žinot, joga ir meditacija yra visai super dalykai. Dabar suprantu, kodėl budistai tokie ramūs, patenkinti ir šypsosi. Kiaulienos ir kavos atsisakymas bei pusvalandis meditacijos ryte bei kiekvieną laisvą minutę tikrai veikia.
7. Papildžiau savo garderobą fainais dalykais. Batai, rūbai... Įrašas apie tai artimiausiu metu.
8. Šis argumentas pats svariausias - leidžiu laiką su pačiais geriausiais draugias ir mylimiausia šeima, be to galiu skirti daugybę laiko sau. Kiekviena diena savaip įdomi ir atneša daug naujo. Kuo toliau, tuo įdomiau gyventi!

Šis įrašas gal ir ne apie madą, tačiau ironiškas ir tuo pačiu pilnas mano geriausių norų bei laimės. Laiminga ne todėl, kad vasara eina į pabaigą, o todėl, kad kiekviena diena vis šviesesnė! P.S. draugai, kas užska į šį blog'ą, palikit komentarų! Noriu susipažinti :))
Ikiukas sėkmytės, Gabi !

1 komentaras: