2010 m. rugsėjo 30 d., ketvirtadienis

Ką veikiau vieną popietę....

 Sveiki. Ir tie, kurie užsikasę rudeniniais lapais ir tie, kurie užsivertę mokslais ir šiaip darbais. Siūlau visiems atsikratyti streso ir išeiti į rudeninio miesto gatves.  Aš ir mano bff ( :D) Monika taip ir padarėm vieną saulėtą popietę. Nusprendėm prasieiti ir pašniukštinėti , ką gero slepia Mažeikių butiques : Gausa, prie geležinkelio ir naujoji parduotuvė.

Gausa pasiūlė „gausą“ normalių, nešiojamų rūbų. Padori kaina, padorūs rūbai. Deja, nieko nenusipirkom, bet žinosim, kur ieškoti, kai darysim kitą reidą.

Prie geležinkelio : į šią krautuvėlę „dėjom daug vilčių“ , tačiau gal mūsų apatija, gal rūkalų kvapas nepadėjo nieko ypatingo rasti. Vis dėlto turėčiau pasakyti, kad čia galima rasti daug originalių rankinių , jei tik yra poreikis.

Naujoji parduotuvė : joje lankiausi pirmą kartą, nepaisant kvapo aš ten būtinai grįšiu. Mano žemėlapyje tai bus vietelė, kur galima rasti tikrai vintažinių rūbų. Kostiumėliai, šalikėliai, rankinės su originaliomis etiketėmis. Kainos gana nemažos, tačiau apranga nenunešiota.

Taigi, kai kitą kartą vėl švies skaisti popietės saulė žinosim, kur žingsniuot :) Tikiuosi, kad ir jūs rasite savo mieste tų vietų, kur norisi grįžti.

Ikiukas sėkmytės!

Gabi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą