2010 m. spalio 16 d., šeštadienis

WANTED!

Sveiki ♥. Kadangi orai ne patys mieliausi, šildausi prie kompiuterio ekrano,  žiūrėdama į šio sezono must haves :)
Nusprendžiau pasidalinti tuo kas patraukė mano akį ir ką tikrai galima nusipirkti, kad nesušaltumėme ir atrodytume madingai.


Puiki A.P.C suknelė. Jūreiviški raštai senai žavi mane ir daug gatvės stileivų.
Baltai mėlyni dryžiai leidžia prisiminti vasarą, o ne trumpos rankovės neleis sužvarbti. Žinoma reikia dryžių plotį derinti prie savo figūros, tačiau jei labai norite turėti tokio pobūdžio suknelę būkite drąsios ir eksperimentuokite derindamos su švarkais, ilgaauliais batais bei visu tuo ką turite, kad sukurtumėte išskirtinį savo stilių.





3.1 Phillip Lim verstos odos sijonas. Ne toks drastiškas variantas kaip tikros odos sijonas. Tinka tiek maištininkėms, tiek klasikėms. Pati įsigyčiau tokį, tik kol kas nemačiau niekur. Gal kas radot ką nors panašaus? Būtų įdomu vilkėti su juodomis matinėmis pėdkelnėmis ir priderinti ryškesnių spalvų palaidinę. Toks sijonas sukels susidomėjimą jei bus priderintas prie odinių „kerzų“ ir laisvo stiliaus viršutinės aprangos dalies.









Haute Hippie megztinis. Get warm! skelbia daugelis masinių prekybos tinklų. Tokių megztinių variantų pastebėjau vienoje iš mėgstamiausių parduotuvių H&M, deja Lietuvoje šis tinklas dar neįsikūrė. Panašių variantų, mano manymu, galima rasti ir second hand parduotuvėse. Ne tokiu šaltu oru galima vilkėti vietoj palto, o atšalus po juo :) Derinčiau su juodomis „skinny“ kelnėmis ir patogiais, šiltais batais (laisvalaikiu - ugss'ais, į mokyklą - verstos odos violetiniais ilgaauliais.)






 Sandro džinsiniai marškiniai. Mano norimiausias rūbas!! Radau keletą variantų Gausoj, bet nė vienas kol kas netiko. Vis dar ieškau! Ilgesni marškiniai gali būti nešiojami kaip tunika ant „timpkių“, trumpesni tinka ir su džinsais, tik reikia nepersistengti, kad neatrodytume kaip iš seno vesterno :). Sužavėjo idėja vilkėti tokius marškinius kartu su klasikinėmis kostiumo kelnėmis ir priderinti smėlio spalvos paltą.





Nuotraukos net-a-porter.com.

Ikiukas sėkmytės! Gabi.


P.S. Netrukus bus įrašai apie LBD ir mano naujausius radinius second hand shop'e. Užuomina  - jų bus 3 ir tik už 13 Lt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą