2011 m. sausio 6 d., ketvirtadienis

Tendencijos : mokykla

Uniformos - tai lyg stebuklas, kuris galėtų išgelbėti mano akis nuo to ką tenka regėti kiekvieną dieną mokykloje. Aišku, tai tik pirma mintis šovusi į galvą. Juk uniforma tai nedideliai daliai žmonių, kurie stilingai rengiasi, nulaužtų bet kokius besikalančio skonio bei stiliaus sparnus. Šį kart ne apie uniformas, o apie tas tendencijas itin aiškiai pasirodančias vos tik atvėrus mokyklos duris.
#1 „Timpkės“, tamprės ( kaip pavadinsi, taip nepagadinsi)
Itin patogus rūbas ir niekuo nenusikalto, kad būtų nešiojamas taip „įdomiai“ mokykloje. Merginos retai susimąsto, kad tarp tamprių ir kelnių vis dėlto yra didžiulis skirtumas. Topinis vaizdelis: švarkas, marškinėliai, TAMPRĖS ( o ne kelnės) ir batai ( apie juos vėliau). Dažnai šis trikotažinis drabužis jau būna nunešiotas, ryškiai matosi tam tikri rėžiai, tam tikrose vietos. Tokią tendenciją suprantu gatvėje, kai tau tikrai bloga diena ir nerandi ką kitą apsirengti. Tačiau patariu nešiurpinti mokytojų tais rėžiais ir prisiminti, kad tamprės ir jūsų užpakaliukas nusipelno būti pridengti.
#2 UGG'sai
Vienas iš mylimiausių mano atradimų. Puiku juos mūvėti einant į parduotuvę ar vedant pasivaikščioti šunį. Na, jei jie itin kokybiški, galima pritaikyti ir įvairesnėse situacijose. Deja, mokykloje esu mačiusi tik porą padoriai atrodančių UGG'sų mūvėtųjų. Visos kitos susilieja į vieną didelį, išsikraipiusį , savo formą praradusį batą. Itin baisu, kai šie batai tampa minėtojo topinio vaizdelio dalimi. Šis derinys :(UGG'sai ir tamprės) toks dažnas mokykloje, kad sunku atsilaikyti prieš tokią įkyriai peršamą tendenciją. Šiu atveju, siūlau UGG'sus pasilikti laisvalaikiui , nešliurenti koridoriumi ir rasti įdomesnių aprangos derinių.
#3 Nagai
Dažniausiai pastebiu du variantus : priauginti ( vienas būtinai nulūžęs) arba padabinti nutrupėjusiu nagų laku. Pastarasis variantas, leidžia suabejoti keleto merginų tvarkos suvokimu : kyla klausimas, kaip tokia žavinga mergina, vilkinti tampres ir mūvinti UGG'sus, negali susitvarkyti nagų? ( atsiprašau už ironiją) Juk taip nesunku juos perbraukti vatele ir nuvalyti arba skirti 5 minutes pataisymams. O jei jau taip tingisi  lakuoti iš naujo, rinkitės tokias spalvas, kurios ilgiau laikytųsi ir nesimatytų tų tragiškų nebyrėjimų. Dėl priaugintų nagų pasakyčiau tą patį, jei jau pasirinkote šį būdą puoštis, pasistenkite, kad tai atrodytų tvarkingai.
#4 Veidas
Labiausiai man patiktų matyti natūralius veidus, tačiau ką pastebiu, tai tik besaikį pudros naudojimą. Mokykloje galima sutikti tokių „įvairiaspalvių“ panelių, kad galima prognozuoti ateivių užpuolimą. Na, kad nebūčiau apkaltinta visiškai nekonstruktyvia kritika, patariu : prauskitės, būkit natūralios ir pamatysit, kaip pasaulis jums šypsosis. Padėkit mūsų mokyklai išsivaduot nuo ateivių.

Ką aš ♥?
#1 Švarkai
Iš to topinio vaizdelio ir apskritai vyraujančios mokyklos tendencijos - švarkai populiariausi. Mano manymu, šis rūbas leidžia pasijausti gimnazistu,net nevilkint uniformos. Gali būti ir rimtu moksliuku, ir bohemos atstovu, ir išreikši save atrodydamas padoriai. Sveikinu visus įsigijusius šį rūbą ir besistengiančius atrasti savo stilių.
 #2 Rankų darbo papuošalai
Ačiū nežinia kam, kas išpopuliarino tą rankdarbių maniją, karoliukus ir panašiai. Jų dėka, daugelis pagyvina savo stilių ir tampa įdomesniais. Tikiuosi, kad ši puiki tendencija gyvuos, nepamiršdana tobulėti.
#3 Stilingi žmonės
AČIŪ JUMS. Jūs mano akių šviesa, pamačius jus kiekvieną rytą mokykloje pasidaro įdomiau! Nepasiduokit tom tendencijoms, kurias išvardinau pirmoje įrašo dalyje ir toliau būkit unikalūs.

Kitą kart gal sulauksim ir pozityvesnio mokyklos atžvilgiu įrašo, kol kas pasidžiaukim akimirkom iš mokyklos mados reido.
Ikiukas sėkmytės, Gabi.


2 komentarai:

  1. Labai puikus post'as, gražiai išsakyta kritika. Džiugu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. tikra tiesa :) man labai patiko tavo kritika. Tikrai labai puikus post'as :)

    AtsakytiPanaikinti