2011 m. sausio 28 d., penktadienis

Terapija

Apsipirkinėjimas - geriausias vaistas nuo visų žiemos ligų ir asmeninių krizių. Gal dėl to, kad prekybos centruose šviečia tos ryškios lempos, gal dėl to, kad turiu keistą norą visada išleist visus pinigus - galbūt dėl viso to mane taip traukia parduotuvės.
Tačiau bevaikštant tarp lentynų supranti, kad iš tiesų didžiausias malonumas liesti rūbų audinį ir grožėtis tuo, kaip jie atrodo. Ne mažiau pasitenkinimą kelia ir vaizdas, kai patinkantis drabužis dar ir tinka. O kai jau laikai rankose šiugždantį maišelį rodos ryškios lempos pradeda spindėti dar ryškiau.
Taigi savaitgalis, kai man suteikiama apsipirkinėjimo terapija, pats tobuliausias! Kadangi ne visada užtenka valios ieškoti rūbų „ antrų rankų parduotuvėse“, tenka palikti savąjį miestą ir važiuoti į Šiaulius ar Klaipėdą. Neseniai pabuvojau uostamiestyje ir iš ten grįžau pilnais maišais ir puikios nuotaikos. Pagriebiau juodą oversize megztinį, languotą sijoną, rankinę bei piniginę. Labai džiaugiuosi, kad tai man nekainavo kosminių pinigų, o ir kokybė nenuvilia. Tikiuosi visoms jums taip puikiai pavyksta suderinti kainos ir kokybės santykį.
 P.S. Prigriebiau ir „žiemišką“ L'Officiel
P.P.S. Sorry už pavėlavusį įrašą, bet vis geriau vėliau nei niekad.
weheartit.com

M.Zagorskytė
M. Zagorskytė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą