2011 m. liepos 29 d., penktadienis

Morkos.

O man patinka!
Sveiki. Aš didžiuojuosi savo morkų darželiu, kuris po ilgo laistymo,ravėjimo ir meilės terapijos jau porą savaičių džiugina Mindaugo 24 šeimą. Morkos man patinka. Faktas. Skanu pagraužti, miela iškepi morkų pyragą. Siūlau net pavadinti, jas stilingomis. Juk oranžinė spalva daugelio dizainerių, stilistų ar šiaip gatvės mados ekspertų tikrai vertinama. Kitas dalykas - ,nepabijokim to žodžio, ryži plaukai ir strazdanos. Jos irgi kopijavo spalvą nuo morkų. Siūlau visiems pasigrožėti tuo, kas dabar laikoma vertybe, o anksčiau pajuokos objektu.

1. Julianne Moore. Mano manymu, grožio deivė. Itin mėgiama Tomo Fordo. Jos raudoni plaukai ir žavingos strazdanos nesutrukdė,o tik padėjo siekti to, ką ji turi dabar. Žavingas jos pasirodymas filme „Single Man“.
Iš T.Fordo kolekcijos pristatymo
Įspūdingas spalvų derinys
Porcelianinė oda puošta strazdanomis
2. Christina Hendricks. Tikiu, kad daug kas ją atpažįsta iš ƒ„Mad Men“. Įspūdinga raudonplaukė moteris, besididžiuojanti ne tik šukuosena, bet ir apvalumais. Vyrai, sako, kad patinka :))
Jai tinka seriale kuriamas stilius. 

Pamėgtas raudonplaukių derinys.

Puikus natūralaus makiažo pavyzdys. 
3. Lily Cole. Modelis ne visų mėgiamas, bet mados gerbėjų nepalieka abejingų. Raudoni plaukai traukia užsakovus, tiek pat kiek ir  įdomūs veido bruožai.
Lily Cole Actress and model Lily Cole attends "The Imaginarium Of Doctor Parnassus" photocall at the Palais de Festivals during the 62nd International Cannes Film Festival on May 22, 2009 in Cannes, France.  (Photo by Michael Buckner/Getty Images) *** Local Caption *** Lily Cole
Natūralumas - privalumas
Lily Cole Harper's Bazaar 1
Darbe plaukų spalva tik padeda. 

Juoda ir raudona. Aistringa.
Man of the post. RUPERT GRINT. Šis vaikinas nusipelno pagyrų ne tik už puikų Ronio Vizlio įkūnijimą, bet ir už žavingą savo šukuoseną bei strazdanėles. Tik gaila,kad dažnai jo atvaizdas naudojamas juokelių apie „ryžus“ žmones fone. Supraskim pagaliau, kad pavydas kenkia odos būklei :)))
Rusvi plaukai - žalios akys

Siauras kaklaraištis - kiekvienam vaikinui. 

Be komentarų :))
Na, o perskaičius įrašą, galite eiti pasimėgauti morkomis. Nežinote pyrago recepto - internetas visagalis. Jei norite užtikrintai skanaus pyrago - užsukite Mindaugo 24, Mažeikiai. Laukiu :))
Ikiukas sėkmytės, Gabi. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą