2011 m. rugsėjo 20 d., antradienis

Rudens savaitgaliai

Labas. Antradienio vakaras itin tinkamas pasvajoti apie saulėtą ateinantį savaitgalį. Pati parengiau jums 3 drabužių derinius. Pasirinkau esminius spintos rūbus : 1. suknelę 2. kelnes 3. sijoną. Stengiausi pavaizduoti patogius, tačiau tendencijas atitinkančius derinius. Dabar trumpai apie kiekvieną.

  1. Pirmojo derinio ašis - suknelė. Plonas audinys, rudenį atspindintys raštai. Su šia detale puikiai kontrastuoja kailinė liemenė, kuri ne tik šildo, bet ir padeda atitikti dizainerių pasiūlymą supriešinti aprangos faktūras. Botai padės braidant po pievas ar taškant balų vandenį, o rankinė su auksiniais elementais puiki investicija, nes tiks prie daugelio derinių.
  2. Kelnių derinį siūlau ne nuobodžioms panelėms. Vertikaliai dryžuotos kelnės labai tinka norinčioms pailginti savo kojas. Oranžinis švarkas - būtinas kiekvienai fashionistai. Vyriško stiliaus bateliai universalus pagalbininkas ne tik prie kelnių, o mano parinkta rankinė puikiai atitinka rudens nuotaikas bei spalvų paletę.
  3. Garstyčių spalvos sijonas ir raštuotas megztinis - jaukus, madingas ir patogus derinys. Reikėtų nepamiršti matinių pėdkelnių, kurios itin tiks prie lakuotos odos platformų. „Laiškininko krepšio“ tipo rankinė pamėgta viso pasaulio madisčių, taigi neturėtų aplenkti ir jūsų drabužinių.
Sėkmės ieškant naujų garderobo akcentų tiek madingų, tiek padėvėtų, tiek kokių tik norite rūbų parduotuvėse. Tikiu, kad rudens savaitgalius leisite ne tik smagiai, bet ir stilingai.

Ikiukas sėkmytės, Gabi :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą