2011 m. rugsėjo 18 d., sekmadienis

Veiksmas

Nuo pat rugsėjo pirmosios įsisukti į darbų ir mokslų verpetą lengva ne kiekvienam. Nauji tvarkaraščiai, veiklos po pamokų ir laisvalaikio planai. Galvą susuka mokytojų bei tėvų reiklumas, bemiegės naktys bei asmeninės bėdos. Asmeniškai man visada svarbu judėti ir nesustoti, tada ir tas judėjimas aplink neatrodo toks grėsmingas. Taigi prisimąstau veiklų, kurios leidžia tobulėti ir bla bla bla. Esmė ta, kad tai motyvuoja negulėti ir nesiskųsti. Noriu papasakoti jums, kas tai per veiksmai ir galbūt padėti surasti savo veiklą, kuri uždegs.
*Esu debatų klubo narė. Patikėkit, tai lavina iškalbą, loginį mąstymą. Susipažįsti su žmonėmis, kurie penkiom galvom už tave protingesni , bet kaip tik tai ir skatina mokytis toliau.
*Priklausau organizacijai „Versli karta“. Daug draugų, patirties. Svarbiausia, kad gyvenimo aprašymas dalyvaujant tokioje veikloje pildosi ne dienom, o valandom.
*Esu tarptautinės organizacijos Mladiinfo atstovė Lietuvoje. Dar tik darbų pradžia, bet tikiu, jog tinkamai pristatysiu šią puikią organizaciją.
* Išsiunčiau motyvacinį ir CV į Jaunimo Europos komandos atranką. Itin laukiu atsakymo, nes šia organizacija žaviuosi jau seniai.
*Užpildžiau anketą, dėl tapimo „Maisto banko“ savanore. Savanorystės nauda neabejoju, ne tik aš, bet ir gerbiama Dalia Grybauskaitė, taigi kodėl nepabandžius.
*Rašau blog'ą. Ha, tikriausiai nustebinau. Vis dėlto, nelaikau tinklaraščio laiko švaistymu. Tai naudinga veikla skatinanti kūrybingumą ir norą būti geresnei.
Eurodesk tinklalapis yra būtent tas, kurį peržvelgiu ir visuomet randu galimybių. Tikiuosi ir jūs jame rasite sau tinkantį pasiūlymą.
Žinoma, mano blog'as apie madą, tad jums siūlau porą drabužių rinkinių iš polyvore.com , kad ir aktyviausiai veikdamos atrodytumėte žaviai.

School Outfit



Back to school ?!



Back to School...


Ikiukas sėkmytės. Gabi :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą